+48 577 800 125 - Sprzedaż

+48 577 800 314 - Serwis    
Pn-Pt 15-18 (tylko informacyjnie):
+48 730 100 642 - Info         


ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ W 100% POŚWIĘCONĄ SERWISOWI ŁUCZNICZEMU ORAZ PRODUKCJI CIĘCIW:

-----> SERWIS ŁUCZNICZY <-----


PRODUKCJA CIĘCIW NA MIARĘ- ŁUKI BLOCZKOWE, TRADYCYJNE, KLASYCZNE, OLIMPIJSKIE, KUSZE.

 

Postanowiliśmy skrócić do minimum czas oczekiwania na naprawę sprzętu. W tym celu zgromadziliśmy pokaźną kolekcję urządzeń, które nam to ułatwiają.
We współpracy z firmą Argon Bowstrings uruchomliśmy produkcję najlepszej jakości cięciw do łuków bloczkowych dostępnych w naszym kraju.
W materiały zaopatrujemy się bezpośrednio u producenta (BCY Fibers).
Każdy etap produkcji jest szczegółowo kontrolowany, wszelkie zmiany w procesie produkcji są najpierw dokładnie sprawdzane na naszych własnych łukach. 


Wykonujemy także cięciwy do łuków tradycyjnych, klasycznych z materiału B-55 Dacron  oraz
cięciwy do łuków sportowych z materiału 452x  oraz Fast Flight (Spectra 652)

Robimy cięciwy praktycznie do wszystkich łuków (a także do kusz) nie wliczając w to łuków z gatunku "COBRA" ze stalowymi kablami.


Wszystkie wykonywane przez nas cięciwy mierzone są zgodnie ze standardami AMO.

Do produkcji cięciw używamy specjalnej maszyny CNC z oprogramowaniem firmy Ster System.

Na jakość naszych cięciw wpływa nie tylko nasze doświadczenie, ale również jakość sprzętu, na którym pracujemy.
Nasze maszyny przewyższają sztywnością oraz precyzją wykonania wszelkie dostępne na rynku maszynki do cięciw. 

Dokładamy wszelkich starań aby nasze cięciwy były najlepsze na rynku. Stabilizujemy je pod odpowiednim obciążeniem
tak aby po założeniu na łuk nie trzeba było się wstrzeliwać całymi dniami w ustawienia łuku.
Obecnie nasze cięciwy umiejętnie założone wymagają jedynie kilku strzałów, po których można zakładać peepa i robić dalszy tuning sprzętu. 



Zapraszamy do kontaktu w celu potwierdzenia możliwości wykonania cięciw do Państwa łuków oraz ewentualnego uzgodnienia cen.
 

Zapoznałem się z polityką prywatności i cookies czytaj więcej >>